Dimarts, 21 maig 2024
15 C
La Llagosta

Demà, se celebra a la Llagosta el 3r Handball Day Antonio García Robledo

Imatge: www.antoniogarcia9.com
Imatge: www.antoniogarcia9.com

L’esportista Antonio García Robledo es troba descansant aquests dies a la nostra localitat i aprofita l’ocasió per dedicar una estona a una de les coses que més li agraden, promoure l’handbol entre els joves esportistes. Demà, el llagostenc dirigirà el tercer Handball Day Antonio García Robledo.

L’activitat es desenvoluparà durant tota la jornada al Poliesportiu Antonio García Robledo i al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert. Des dos quarts de deu del matí, els infants i joves participaran a diversos entrenaments dirigits pel mateix Antonio García i altres esportistes, destacant la presència de Vicente Álamo, company del llagostenc durant diverses temporades al Balonmano Granollers i a l’Ademar de Lleó.

Per prendre part al tercer Handball Day Antonio García encara queden places. L’activitat està oberta a infants i joves de prebenjamí fins a cadet. El preu de la jornada és de 25 euros, amb el dinar inclòs.

Publicitat

Publicitat

Més notícies