Dimarts, 21 maig 2024
15.9 C
La Llagosta

Alberto Gil deixa la banqueta del filial del FS Unión Llagostense

Alberto Gil ha deixat la banqueta del segon equip del Fútbol Sala Unión Llagostense després de la victòria diumenge contra el Dosrius per 4 a 3. Gil deixa de dirigir el filial llagostenc masculí per motius personals i tanca una etapa de tres temporades.

El ja exentrenador llagostenc marxa deixant l’equip al segon lloc del grup B de la Primera Territorial amb 19 punts després d’onze jornades. Gil havia meditat la seva marxa a l’estiu passat, però finalment va decidir iniciar una tercera temporada, tot i la possibilitat d’haver de deixar l’equip durant l’aturada del Nadal.

Alberto Gil complia la seva tercera temporada consecutiva al capdavant del filial. La primera va acabar al segon lloc de la Segona Territorial i va assolir l’ascens, però no va pujar, perquè el primer equip es trobava en la mateixa categoria. La temporada següent va guanyar la lliga de la Segona Territorial i en aquesta ocasió va poder celebrar l’ascens a la Primera Territorial. El club ara estudia la incorporació d’un nou entrenador, que agafaria les regnes de l’equip a partir d’aquesta setmana. El nou tècnic hauria de debutar en el pròxim partit de lliga a a la pista del Racing Llavaneres el 16 de gener.

Pel que fa el primer equip ha tancat l’any com a líder i amb golejada. El conjunt de José Manuel Poyato va guanyar 8 a 2 dissabte el Bigues i Riells B i ara suma 30 punts. José Muñoz i Juanan van fer dos gols cadascun. La golejada la van completar Youssef, Marc Fábregas, Juan Carlos i José Ángel.

Els llagostencs segueixen amb 3 punts de marge respecte al segon classificat, el Porqueres, que també va guanyar el cap de setmana. El pròxim partit de lliga dels de la Llagosta serà a mitjans de gener a la pista del Tiana B.

Publicitat

Publicitat

Més notícies