Diumenge, 16 juny 2024
18.6 C
La Llagosta

Avui, ple per aprovar definitivament les ordenances fiscals per al 2016

L’Ajuntament de la Llagosta celebrarà aquesta tarda un ple extraordinari per tractar les al·legacions presentades a les modificacions de les ordenances fiscals del 2016, aprovades inicialment al ple del 2 de novembre. La sessió començarà a les 19.30 hores.

Els grups municipals d’ICV-EUiA, de Ciutadans i d’Esquerra Republicana han presentat al·legacions a les ordenances. També ho han fet les formacions UPyD i Podemos la Llagosta i dos col·lectius, la comissió de concessionaris del mercat ambulant i el grup ciutadà La Veu de la Plaça. L’equip de govern ha anunciat que només tiraran endavant algunes al·legacions presentades per Iniciativa–Esquerra Unida referents al redactat d’alguna ordenança.

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, s’ha felicitat pel gran nombre d’al·legacions presentades i ha indicat que això és fruit del treball de transparència fet per l’equip de govern.

Publicitat

Publicitat

Més notícies