Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

El CD la Concòrdia es reforça amb Lydia Abellán

Lydia Abellán. Fotografia: CD la Concòrdia.
Lydia Abellán. Fotografia: CD la Concòrdia.

El sènior del Club Deportivo la Concòrdia ha incorporat Lydia Abellán per reforçar l’ala de l’equip. La nova jugadora del conjunt llagostenc estava jugant aquesta temporada al Mercyhurst University de Pennsilvània, als Estats Units, mentre compaginava els seus estudis superiors de Comunicació. Les dues darreres temporades havia destacat al FS Gironella de la Primera Nacional, equip amb el qual va guanyar la Copa Catalunya la temporada 2013-2014.

Abellán arriba a la Llagosta per cobrir les nombroses baixes per lesió que a les darreres setmanes ha patit el conjunt que dirigeix Tati Torres. La nova jugadora ja està a disposició de l’entrenadora llagostenca i demà contra l’AECS l’Hospitalet ja podria debutar. Aquest serà el darrer partit de l’any i es disputarà a les 16.30 h al CEM El Turó.

La nova jugadora del conjunt llagostenc s’ha format a les categories inferiors del FS Castelldefels. Abans de jugar al Gironella, també va jugar als sèniors de l’Arenys de Munt, amb una lliga a la Divisió d’Honor Catalana; i al FS Castelldefels, amb una lliga a la Segona Nacional i una Copa Catalunya. A més, Abellán és una habitual de la selecció catalana i ha passat per a les categories sub 13, sub 15, sub 18, sub 21 i sub 23.

Publicitat

Publicitat

Més notícies