Divendres, 24 maig 2024
16.4 C
La Llagosta

Tres comerços s’adhereixen a la campanya “I tu, jugues en català?”

Els establiments comercials Llibreria i Papereria Casas, Àrea Distribucions i Triki Jocs s’han adherit per quart any consecutiu a la campanya I tu, jugues en català? Aquests tres establiments comercials llagostencs participen en una nova edició de la campanya que impulsa el Consorci de Normalització Lingüística de Catalunya a tot el territori català i l’Oficina de Català de la Llagosta al municipi.

L’objectiu de la campanya és donar a conèixer i facilitar l’oferta de jocs i joguines en català i fomentar-ne l’ús entre els ciutadans. Els comerços adherits es poden identificar fàcilment perquè a l’aparador tenen exposada una capsa vermella envoltada de jocs i joguines en català. A més, els jocs i joguines tenen un adhesiu específic de la campanya que els fa visibles. A tot Catalunya, hi ha 407 comerços adherits.

Publicitat

Publicitat

Més notícies