Dijous, 20 juny 2024
22.3 C
La Llagosta

Ràdio la Llagosta i Rems han celebrat avui la 15a Ràdio Marató Solidària

12347986_10153171839992117_115929537929446214_nRàdio la Llagosta i l’Associació de Voluntariat Social Rems han celebrat avui la quinzena edició de la Ràdio Marató Solidària amb el lema Tot per un somriure. La recollida de joguines s’ha fet aquest matí a l’estand que l’emissora municipal ha instal·lat al costat del mercat setmanal, concretament a la cantonada del carrer de Vic amb el de l’Estació. Ràdio la Llagosta ha fet un programa especial amb el seguiment de la recollida de joguines i entrevistes en directe.

L’Ajuntament de la Llagosta ha aportat aquest any 800 euros per a la compra de joguines. A més, durant el matí, han fet les seves donacions diversos ciutadans i ciutadanes del municipi. Fins a l’estand de la Ràdio i Rems s’ha apropat l’alumnat de sisè de Primària de l’Escola Safa, que ha fet aportacions de joguines i ha explicat el treball sobre la solidaritat a la Llagosta que ha estat realitzant al llarg del trimestre. També han passat per la Ràdio Marató l’Agrupació Local del PSC i la Policia Local, que ha donat les joguines aconseguides durant el tercer Torneig Solidari de futbol-7 que va organitzar l’11 de desembre.

Les joguines recollides durant la Ràdio Marató Solidària han estat lliurades a l’entitat local Rems, que s’encarregarà que els Reis Mags d’Orient les portin a nens de la nostra localitat. Segons informa Serveis Socials de l’Ajuntament de la Llagosta, més d’un centenar d’infants, de 3 a 14 anys, de famílies de la nostra localitat es beneficiaran d’aquesta campanya.

Les persones que encara vulguin fer les seves aportacions poden adreçar-se al local de Rems, al carrer de Santa Teresa, 30, els dilluns i dimecres de deu a dotze del matí. L’Asociación Rociera Andaluza també recull joguines per a aquesta campanya a la seva seu, al carrer de Girona número 6.

Publicitat

Publicitat

Més notícies