Es posa en marxa el pla Grèvol dels Mossos d’Esquadra

0
102

Els Mossos d’Esquadra han posat en marxa el pla Grèvol, que és un dispositiu especial de seguretat per evitar delictes durant les festes nadalenques. L’operatiu, que ja ha començat i es perllongarà fins al gener, se centra en la seguretat i prevenció en àmbits com el comerç, la mobilitat segura, l’oci nocturn i la convivència.

El pla Grèvol s’inicia amb una tasca informativa al carrer amb els comerços i la ciutadania com a prevenció de diversos delictes en aquestes dates com els bitllets falsos o robatoris. També, els Mossos d’Esquadra lliuren díptics sobre aquestes mesures de seguretat.

Els Mossos d’Esquadra incrementen la seva presència a les àrees comercials i també als polígons industrials. També, faran controls d’alcoholèmia. Davant de qualsevol sospita, el cos de seguretat català recomana als ciutadans que truquin al 112.

Publicitat