Dijous, 20 juny 2024
23.2 C
La Llagosta

Es posa en marxa el pla Grèvol dels Mossos d’Esquadra

Els Mossos d’Esquadra han posat en marxa el pla Grèvol, que és un dispositiu especial de seguretat per evitar delictes durant les festes nadalenques. L’operatiu, que ja ha començat i es perllongarà fins al gener, se centra en la seguretat i prevenció en àmbits com el comerç, la mobilitat segura, l’oci nocturn i la convivència.

El pla Grèvol s’inicia amb una tasca informativa al carrer amb els comerços i la ciutadania com a prevenció de diversos delictes en aquestes dates com els bitllets falsos o robatoris. També, els Mossos d’Esquadra lliuren díptics sobre aquestes mesures de seguretat.

Els Mossos d’Esquadra incrementen la seva presència a les àrees comercials i també als polígons industrials. També, faran controls d’alcoholèmia. Davant de qualsevol sospita, el cos de seguretat català recomana als ciutadans que truquin al 112.

Publicitat

Publicitat

Més notícies