Dimarts, 16 juliol 2024
24.4 C
La Llagosta

Daniel Buendía i Andrei Ivancea aconsegueixen medalla a la Copa de Catalunya

Andrei Ivancea al podi. Fotografia: Club Judo Karate la Llagosta.
Andrei Ivancea, al podi. Fotografia: Club Judo Karate la Llagosta.

Daniel Buendía, amb un or, i Andrei Ivancea, amb un bronze, van aconseguir medalla en la segona jornada de la Copa de Catalunya sènior de judo. Els dos judokes del Club Judo Karate la Llagosta van prendre part al campionat, que va tenir lloc dissabte al Pavelló de la Llars Mundet de Barcelona.

Andrei Ivancea va quedar al tercer lloc de la categoria de menys de 100 quilos. El llagostenc va passar a semifinals fent un campionat impecable, però, a causa d’una lesió a les costelles, va forçar el seu abandonament i no va poder lluitar per l’or. Daniel Buendía va aconseguir l’or de la categoria de més de 100 quilos per incompareixença de la resta de competidors.

Al campionat, en la categoria de menys de 73 quilos, van participar els judokes Sergio Cruz i Bogdan Ivancea, també membres del Club Judo Karate la Llagosta, però no van obtenir cap medalla.

Publicitat

Publicitat

Més notícies