Dimarts, 21 maig 2024
15.9 C
La Llagosta

Retards a les línies de Rodalies per un robatori de cable a Mollet

Les línies de Rodalies que tenen parada a la Llagosta, R2 i R2 Nord, pateixen retards de 30 minuts, segons ha informat Renfe. Un intent de robatori de cable de coure a Mollet aquesta matinada ha afectat la circulació de trens a la via Barcelona-Portbou i a la que va de Granollers a Martorell.

Les persones usuàries més perjudicades són les que fan servir la línia R8. En aquest cas, no hi ha circulació de trens entre Granollers Centre i Cerdanyola Universitat. Per als viatgers d’aquest trajecte s’ha establert un servei alternatiu per carretera.

Un altre servei de Rodalies que es veu afectat és el de la R11, que uneix Portbou amb Barcelona, per on també es circula amb retard.

Publicitat

Publicitat

Més notícies