Dilluns, 27 maig 2024
20.4 C
La Llagosta

El Joventut Handbol guanya el primer partit de la temporada contra el Vic

El sènior masculí A del Joventut Handbol la Llagosta va aconseguir diumenge la primera victòria de la temporada després de guanyar còmodament l’Handbol Vic per 35 a 20. Amb la victòria, l’equip llagostenc surt de l’últim lloc del grup B de la Segona Catalana i ara és penúltim amb 4 punts.

L’equip dirigit per Xavier Canalejas va jugar el millor partit de la temporada. Des de bon començament, el Joventut Handbol va marxar en l’electrònic i, al descans, el resultat era de 20 a 7. La dinàmica de la segona part va seguir amb la contundència dels llagostencs fins al 35 a 20 final.

El següent partit del sènior masculí del Joventut Handbol serà dissabte contra l’antepenúltim, el Manyanet B, que té 2 punts més que els llagostencs. D’aquesta manera, el conjunt de la nostra localitat tancarà l’any com a visitant, ja que després hi haurà l’aturada de la competició per Nadal.

El segon sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta, al grup A de la Tercera Catalana, va tenir el cap de setmana jornada de descans. Els llagostencs reprenen la competició diumenge contra la Salle Montcada al Pavelló Antonio García Robledo a les 18.45 h. El filial masculí ocupà el sisè lloc amb 10 punts, mentre que els de Montcada i Reixac són novens amb 8 punts i un partit més.

El sènior femení del Joventut Handbol la Llagosta va perdre dissabte contra les Franqueses 23 a 10. Les llagostenques no van poder superar un dels millors equips del grup C de la Primera Catalana, que ocupa el segon lloc i aspira a l’ascens. Les de la nostra localitat segueixen penúltimes amb 2 punts. El sènior femení rebrà diumenge al Pavelló Antonio García Robledo a les 17 h el Terrassa, que ocupa el sisè lloc amb 10 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies