Dimarts, 21 maig 2024
15 C
La Llagosta

El CE la Llagosta perd contra el líder i baixa al tercer lloc

El conjunt amateur del Club Esportiu la Llagosta va perdre diumenge contra el líder, la Lourdes, per 2 a 1. Amb la derrota, l’equip llagostenc baixa fins al tercer lloc del grup 8 de la Quarta Catalana.

La Llagosta va perdre un partit que havia començat guanyant. Al minut 7, Miquel Marfà va avançar els llagostencs, però l’alegria visitant va durar quatre minuts, perquè el golejador del grup i jugador de la Lourdes, Óscar González, va fer l’empat. La possessió de la pilota i les millors ocasions van ser per a l’equip dirigit per Humberto Velasco, però la Lourdes va ser molt més efectiva i González va signar el seu doblet del partit al minut 88. González, que va tenir tres ocasions, va marcar dos gols i va ser un malson per a la defensa llagostenca.

La Lourdes, que té un partit més perquè encara no ha fet la jornada de descans, suma 33 punts. Al segon lloc puja el Montornès Nord amb 25 punts; mentre que la Llagosta ocupa el tercer lloc amb 23. Dissabte, els llagostencs acomiadaran l’any com a locals contra el cuer del grup, el Sentmenat, que encara no ha puntuat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies