Dijous, 25 abril 2024
13.6 C
La Llagosta

La Llagosta + Activa reuneix al Quinto de Nadal 355 euros per a Aspayfacos

La Llagosta + Activa va recaptar dissabte 355 euros durant el primer Quinto de Nadal d’aquestes festes. Els diners es destinaran a Aspayfacos, l’entitat que aplega persones discapacitades i els seus familiars de la nostra localitat.

El Quinto es va celebrar al Bar Restaurant Los Candiles, que es va omplir de gom a gom. La Llagosta + Activa va repartir entre els premiats els obsequis donats per comerços de la nostra localitat. L’entitat organitzarà un segon Quinto de Nadal el proper dissabte, 19 de desembre, a les cinc de la tarda, al mateix lloc. En aquesta segona sessió, la recaptació servira per sufragar les despeses de l’entitat.

Una de les membres de la Llagosta + Activa, Pilar Cardeña, ha destacat la gran afluència de gent per jugar al Quinto de Nadal i ha agraït als comerciants la seva col·laboració amb els premis que han atorgat aquest any.

D’altra banda, el matí de dissabte la plaça d’Antoni Baqué es va omplir amb els tallers nadalencs organitzats per la Llagosta + Activa i l’esplai Dijoc. Una de les activitats va ser la confecció d’un arbre de Nadal fet amb material reciclat. L’arbre s’ha instal·lat a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies