Dijous, 25 abril 2024
13.6 C
La Llagosta

Dos accidents de trànsit durant les darreres hores a la Llagosta

Dues persones han resultat ferides a dos accidents que han succeït durant les darreres hores a la Llagosta. El més aparatós va tenir lloc dissabte a les 16.15 h. Un cotxe va sortir-se de la via al final de l’avinguda del Primer de Maig, a l’alçada del carrer de la Riera Seca. El vehicle va caure a la llera de la riera.

El conductor, un llagostenc de 25 anys, va quedar atrapat a l’interior del vehicle i va tenir que ser rescatat pels Bombers de la Generalitat. El ferit va ser traslladat a l’Hospital de la Vall d’Hebron.

L’altre accident va passar divendres, al voltant de les 20 h. Un motorista que circulava per l’avinguda de l’Onze de Setembre, a l’alçada de la plaça d’Antoni Baqué, va patir una caiguda en ser colpejat per un conductor que s’incorporava a la circulació. Com a resultat de l’accident, el motorista va ser traslladat amb ferides de caràcter lleu a l’Hospital de Mollet del Vallès.

Publicitat

Publicitat

Més notícies