Divendres, 24 maig 2024
16.4 C
La Llagosta

La Llagosta acull aquest cap de setmana diverses accions solidàries

Caminada contra el càncer

La colla de diables Les Llagostes de l’Avern organitza diumenge un acte solidari per recaptar fons per al tractament del càncer de mama. L’activitat consistirà en una caminada pels voltants de la Llagosta i Santa Perpètua. Els diners que s’aconsegueixin aniran destinats íntegrament a l’Hospital de Mollet per atendre aquells tractaments que no cobreix la Seguretat Social.

El donatiu per participar a la Caminada contra el càncer de mama és de tres euros. La sortida es farà a les 11 h des del Parc Popular. A les 9.30 h, els organitzadors ja començaran a fer les inscripcions. El recorregut de la passejada serà de deu quilòmetres. L’arribada es farà al mateix Parc Popular.

Aquesta iniciativa solidària parteix d’una infermera llagostenca, Gloria González, membre també de Les Llagostes de l’Avern. La Caminada compta amb la col·laboració del Club Esportiu Fondistes de la Llagosta i de l’Ajuntament de la nostra localitat, a més del suport d’un bon nombre d’entitats, comerços, partits polítics i de veïns i veïnes a títol particular.

Recollida d’aliments i joguines

L’Asociación Rociera Andaluza de la Llagosta serà demà l’escenari del 16è Festival de nadales de l’entitat. Com és habitual, l’acte servirà per fer una recollida solidària d’aliments que es farà arribar a Càritas Parroquial.
La trobada de nadales, que començarà a 18.30 h, comptarà amb Amigos del coro, del Centro Cultural Andaluz de Mollet; amb Al Alba, de l’Asociación Rociera Cultural Andaluza de Santa Perpètua; amb el cor Hermandad Nuestra Señora del Carmen de Montornès; i el cor Jara i Romero de l’Asociación Rociera de la Llagosta.

La recollida d’aliments continuarà el 20 de desembre, a les 13 h, el cor rociero participarà a la missa que es farà a la parròquia de Sant Josep.

D’altra banda, al llarg d’aquests dies, l’Asociación Rociera també està realitzant una nova campanya solidària de recollida de joguines. Fins al 27 de desembre, qualsevol persona pot aportar la seva joguina a la seu de l’entitat, al carrer de Girona, número 6. Les joguines es destinaran a Rems, que ajudara al Reis Mags d’Orient a arribar a tots els infants de la Llagosta.

Recollida de productes d’higiene personal i productes de neteja

L’Handbol Club Vallag aprofitarà els partits que jugaran els seus equips aquest cap de setmana per portar a terme una acció solidària. El club recollirà productes d’higiene personal i de neteja domèstica per a les famílies necessitades de la nostra població.

Demà, a partir de les 16 h, l’Hanbol Club Vallag instal·larà un punt de recollida al Complex Esportiu Municipal El Turó. Durant els partits que disputaran el cadet i el sènior es podrà portar qualsevol tipus de producte d’higiene personal, tant per adults com per a infants, i de productes de neteja domèstics. L’entitat esportiva donarà tot el que es reculli a l’associació de voluntariat Rems, que serà l’encarregada de repartir-ho a les famílies amb necessitat de la Llagosta.
El Vallag també recollirà productes durant el sopar de Nadal que celebrarà demà amb els esportistes, socis i familiars del club.

Solidaris amb l’Esclerosi lateral múltiple (ELA)

L’Escola Okinawa Team de la Llagosta organitza un Seminari Benèfic Multidisciplinar d’Arts marcials per recaptar fons per a la investigació de l’ELA. L’acte tindrà lloc diumenge, a partir de les 9 h, al Complex Esportiu Municipal el Turó.

El seminari serà impartit per Patrick Oviedo, Driss Labied , Salvador Álvarez i José Pablo López. Els assistents hauran d’abonar una inscripció de quinze euros. La recaptació es destinarà íntegrament a l’Institut d’investigació de l’Hospital de la Vall d’Hebron.

Publicitat

Publicitat

Més notícies