Diumenge, 16 juny 2024
18.6 C
La Llagosta

El segon equip del FSU Llagostense guanya l’Inter Sentmenat B i es posa líder

Fotografia: FSU Llagostense.
Fotografia: FSU Llagostense.

El segon equip del Fútbol Sala Unión Llagostense s’ha situat líder del grup A de la Primera Territorial després de guanyar l’Inter Sentmenat B per 2 a 6. El partit endarrerit corresponia a la tercera jornada del campionat i es va disputar a la localitat del Vallès Occidental el passat dissabte.

El filial llagostenc, dirigit per Alberto Gil, ocupa ara el primer lloc amb 16 punts, empatats amb el segon classificat, l’Escola Pia Santa Anna Mataró. La propera jornada, el segon equip del Fútbol Sala Unión Llagostense visitarà la pista del Llinars, que és el desè classificat, amb 6 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies