Dilluns, 02 octubre 2023
20.1 C
La Llagosta

Mor en accident laboral Germán Pintó, un dels fundadors del grup escènic JUMP

Un dels fundadors del grup de teatre de la Llagosta JUMP, Germán Pintó, va morir dilluns a la tarda en un accident laboral. Pintó tenia 53 anys.

L’accident es va produir en una empresa de Caldes de Montbui i, segons els Mossos d’Esquadra, el llagostenc va caure mentre estava manipulant una grua. La família de Germán Pintó ha informat a 08CENTVINT que els fets encara no estan del tot clars i segueix la investigació. Fins al lloc dels fets es van desplaçar diverses dotacions dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de districte de Caldes, efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques i tres dotacions dels Bombers de la Generalitat. Germán Pintó va ser un membre actiu dels començaments de JUMP, pujant a l’escenari per representar la primera obra de la companyia, Mamma Mia.

Publicitat

1 COMENTARI

  1. Es que nadie va a decir que mi marido no se ha muerto porque se haya caído de ningún sitio?
    Ya que ponen tan rápido las noticias agrediendo el corazón de los que quedan e incluso la dignidad del que ha muerto. Que rectifiquen Y A A A A A A A A. MI MARIDO JAMÁS SE HA Caído de ningún sitio nunca se rompió un solo hueso en su vida. Decirlo en todas partes. ALGUIEN LE DÍO A UNA GRÚA LE APLASTÓ EL PECHO LE EMPUJÓ A TRAS Y ALGOOO.TE CORTANTE LE SESGÓ LA CAROTIDA. EN la misma pasarela de trabajo. Nada de caerse. No se ha caído. Él no ha caídooooo. Ahora podéis hablar la verdad.

Comentaris tancats

Publicitat

Més notícies