Dilluns, 27 maig 2024
20.4 C
La Llagosta

ERC demana el vot independentista a la Llagosta en una passejada electoral

Xavier Cols, regidor d'ERC a l'Ajuntament de la Llagosta (esquerra) i Manel Bueno, candidat número 8 ERC per Barcelona (centre), amb una ciutadana.
Xavier Cols, regidor d’ERC a l’Ajuntament de la Llagosta (esquerra) i Manel Bueno, candidat número 8 d’ERC per Barcelona (centre), amb una ciutadana.

Esquerra Republicana de Catalunya ha demanat el vot independentista a la Llagosta per a les eleccions generals del 20 de desembre aquesta tarda. La formació ho ha fet en una passejada electoral a la nostra localitat amb el candidat número vuit de la llista d’Esquerra a la província de Barcelona, primer vallesà i coordinador de Súmate al Vallès Oriental, Manel Bueno.

La passejada s’ha iniciat davant de l’edifici de l’Ajuntament de la Llagosta i ha comptat amb la participació del regidor d’ERC a l’Ajuntament de la Llagosta, Xavier Cols, i altres membres vallesans de la formació independentista. Durant l’acte, s’ha pogut veure el candidat parlar amb la ciutadania al carrer o dins dels comerços per demanar el vot independentista.

Publicitat

Publicitat

Més notícies