Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

L’Ajuntament fa pública la programació d’actes de Nadal i Reis

L’Ajuntament de la Llagosta ha confeccionat, amb la col·laboració de diverses entitats, una programació àmplia d’activitats per a les festes de Nadal i Reis. El Pessebre Vivent, que arriba a la seva 32a edició, el Fer cagar el tió, que es recupera aquest any, i la Cavacalda de Reis són alguns dels actes que se celebraran a la nostra localitat durant les properes setmanes.

El dia 12, la plaça d’Antoni Baqué acollirà tallers de decoració nadalenca en família, a càrrec de la Llagosta + Activa i l’Esplai Dijoc. El mateix dia, l’Asociación Rociera Andaluza, a la seva seu, per una banda, i la Casa de Andalucía, al Centre Cultural, per l’altra, han programat actuacions. També, hi haurà un mercat solidari a la plaça d’Antoni Baqué amb el projecte solidari el Faro.

Els dies 12 i 19, se celebrarà el Quinto de Nadal, organitzat per la Llagosta + Activa. La Unión Musical la Flamenca farà el dia 13 una jornada folklòrica i gastronòmica d’Aragó i Andalusia a Catalunya.

El dia 16, la Biblioteca acollirà la celebració de tallers de centres nadalencs. L’endemà, Ràdio la Llagosta i Rems organitzaran la Ràdio Marató Solidària de recollida de joguines.

Els concerts de Nadal de l’Escola Municipal de Música i de la Coral Miranda, el Festival de Nadal de la Room i l’Hora del Conte Especial de Nadal també formen part del programa. L’Asociación Rociera Andaluza recollirà aliments durant dues jornades amb festival de nadales i la Casa de Andalucía farà una degustació i venda de productes tradicionals andalusos. L’Asociación Rociera Andaluza portarà a terme una campanya solidària de recollida de joguines fins al 27 de desembre a la seva seu, al número 6 del carrer de Girona. A més, els dies 19 i 20, visitarà la seva seu el Pare Noel en una activitat organitzada conjuntament amb els Volats.

El dia 20, se celebrarà el Pessebre Vivent amb una botifarrada a càrrec de la Murga, i el 26, el Fer cagar el tió. El Nou Casal realitzarà actes els dies 28, 29 i 30, mentre que el FS Unión Llagostense muntarà un torneig de 12 hores el dia 27. A més, l’Ajuntament i el Consell Municipal de l’Esport Escolar i el Lleure organitzaran un casal multiesportiu de Nadal del 28 al 31 de desembre. El Club Deportivo la Concòrdia organitzarà unes jornades de tecnificació de futbol sala del 28 al 31 de desembre i un torneig de 12 hores el 2 de gener.

La Nit de Nadal, la Llagosta Brava celebrarà una festa al Centre Cultural amb música amb DJ. La Nit de Cap d’Any també hi haurà celebració al Centre Cultural amb música amb disco mòbil.

La Cavalcada de Reis se celebrarà el 5 de gener a partir de les 18 hores. Abans, els dies 2 i 3, visitaran la Llagosta els patges reials. I el 6 de gener, hi haurà atraccions gratuïtes al solar de l’Església.

Publicitat

Publicitat

Més notícies