Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

La prèvia

La majoria d’equips sèniors dels clubs de la Llagosta descansaran aquest cap de setmana. Només hi haurà dos partits de futbol sala.

Santa Rosa – Club Deportivo la Concòrdia
El conjunt de Tati Torres es desplaçarà demà a Alcoi per jugar contra el darrer classificat del grup 2 de la Segona Divisió Nacional, el Santa Rosa. Les de la nostra localitat, que vénen de perdre a casa contra el Ciutat de Torrent, ocupen la quarta posició amb 17 punts, a tres del líder, el Joventut Elx. Per la seva part, el Santa Rosa tanca la classificació amb només quatre punts

Inter Sentmenat – Unión Llagostense B
El segon equip de la Unión Llagostense, que és cinquè al grup A de la Primera Territorial, jugarà demà un partit ajornat en el seu dia a la pista de l’Inter Sentmenat B, que és el penúltim classificat amb només un punt.

Publicitat

Publicitat

Més notícies