Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

El Joventut Handbol celebrarà demà la cinquena Trobada d’Handbol per recaptar diners per a la Marató de TV3

Un partit de l'edició de 2014. Fotografia: JH la Llagosta.
Un partit de l’edició de 2014. Fotografia: Joventut Handbol la Llagosta.

El Joventut Handbol la Llagosta celebrarà demà per cinquena vegada la Trobada d’Handbol que organitza per recaptar diners per a la Marató de TV3, que enguany està dedicada a la investigació per al tractament de la diabetis i l’obesitat. La jornada es desenvoluparà al Poliesportiu Antonio García Robledo des de les 9 h fins a les 21 h.

Al matí, l’entitat organitzarà l’Handbolicat amb una trobada de minihandbol de les categories benjamí mixt i aleví masculí i femení. El torneig, amb equips destacats catalans, començarà a les 9 h i es preveu que acabi a les 14 h. L’activitat està emmarcada dins del circuit del Trobades Handbolicat que impulsa la Federació Catalana d’Handbol.

Al migdia, hi haurà la possibilitat de dinar i, posteriorment, a partir de les 16 h, es reprendrà l’activitat amb un torneig de la categoria cadet masculí. Entre els equips que hi prendran part destaquen el FC Barcelona i el BM la Roca.

El Joventut Hanbdol instal·larà una zona de bar i sortejarà material esportiu per recaptar fons durant tota la jornada.

Publicitat

Publicitat

Més notícies