Dissabte, 18 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

El Viejas Glorias perd contra el Montmeló a l’últim sospir

El Club Deportivo Viejas Glorias va sumar la tercera derrota de la temporada després de rebre un gol a l’últim sospir del partit. Els llagostencs van perdre al camp del Montmeló per 3 a 2 el cap de setmana i baixen fins al novè lloc de la Divisió d’Honor de veterans.

L’equip de la nostra localitat va haver de capgirar el primer gol local i abans del descans Valero havia fet l’empat. A la represa, Bibi marcava el segon gol visitant en un xut de falta. Fins aleshores els llagostencs havien estat millor dins del terreny de joc, però amb dos gols locals van capgirar el marcador per posar el definitiu 3 a 2. El conjunt de la nostra localitat es va queixar que la jugada del tercer gol un dels jugadors locals s’havia ajudat amb la mà per seguir l’acció. Aquesta va acabar amb el tercer gol i el xiulet final del partit.

Amb la derrota a Montmeló, els llagostencs baixen fins al novè lloc amb 18 punts i tenen l’equip líder, el Raudo y Veloz, a 8 punts de diferència. Els llagostencs encadenen quatre partits sense conèixer la victòria, perquè anteriorment a la derrota contra el Montmeló havien fet tres empats. Aquest cap de setmana el Viejas Glorias descansarà.

Publicitat

Publicitat

Més notícies