Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

El sènior del Vallag aconsegueix un empat molt valuós a la pista del Parets B

El primer equip de l’Handbol Club Vallag es manté com a líder del grup A de la Tercera Catalana amb 14 punts. El Vallag està empatat amb el Parets B i el Sant Cugat C i és l’únic conjunt invicte del grup. A dos punts hi ha dos equips, el Súria B i el Tortosa B.

El cap de setmana passat, els llagostencs van empatar a 36 gols a la pista del Parets B. Durant la primera part, el conjunt de la nostra localitat va estar malament en atac i en defensa. Al descans, el Parets B guanyava de cinc gols. A la segona part, el Vallag va reaccionar i va aconseguir un empat molt valuós.

Els de Pedro Iglesias estan fent una gran temporada i només han cedit dos empats en els vuit partits que han disputat. La propera jornada, que tindrà lloc el cap de setmana del 12 i 13 desembre, el Vallag rebrà la visita del Súria B, que és el quart classificat amb 12 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies