Dijous, 25 abril 2024
13.6 C
La Llagosta

El primer equip del FS Unión Llagostense goleja el Lloret i se situa líder

IMG_0616El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense s’ha situat líder al grup B de la Primera Catalana després de golejar dissabte el Lloret Esportiu (9-2) i que el Porqueres, el fins ara primer classificat, perdés a casa contra el Tiana B. El conjunt llagostenc i el Porqueres estan empatats amb 24 punts.

La Unión Llagostense no va tenir cap problema per derrotar el Lloret. José Muñoz va fer quatre gols; Jusef, tres, i David Soria i Juan Soria, un cadascun. El primer equip descansarà aquest cap de setmana.

Per la seva part, el segon equip és cinquè al grup A de la Primera Territorial. Els llagostencs van empatar la jornada passada amb el Lloret Esportiu B (4-4). El conjunt d’Alberto Gil jugarà dissabte el partit ajornat contra l’Inter Sentmenat B a domicili a les 17 h. El compromís correspon a la tercera jornada del campionat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies