Diumenge, 21 juliol 2024
25.5 C
La Llagosta

L’Ajuntament obre el període d’inscripció del Concurs de pessebres

Imatge del pessebre guanyador de l'edició de l'any passat.
Imatge del pessebre guanyador de l’edició de l’any passat.

L’Ajuntament de la Llagosta ha obert el període d’inscripció per participar en el Concurs de pessebres 2015-2016. Des d’ahir i fins al 16 de desembre es poden formular les inscripcions a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC), presencialment o trucant per telèfon al 93 560 39 11.

Al certamen, poden participar-hi les entitats i comerços de la Llagosta que disposin de local o aparador visible al públic. Els premis són de 200, 120 i 80 euros per als tres primers classificats. El jurat qualificador dels pessebres visitarà tots els participants la tarda del 17 de desembre. La decisió es farà pública mitjançant Ràdio la Llagosta, al web de l’Ajuntament de la Llagosta i al tauler d’informació del Consistori.

El guanyador de l’edició passada va ser l’establiment comercial De flor en flor; el segon premi va ser per a la Parròquia de Sant Josep i el tercer, per al Casal d’Avis.

Publicitat

Publicitat

Més notícies