Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

La Biblioteca s’omple amb la presentació del llibre ‘Els contes són la clau. Abre tu puerta’

La sala infantil de la Biblioteca de la Llagosta es va omplir ahir durant la presentació del llibre Els contes són la clau. Abre tu puerta, que ha estat impulsat des de la Biblioteca del municipi, coordinat per Conchi Fernández i editat per l’Ajuntament de la Llagosta.

La publicació té un format de 20 relats creats per les alumnes del Taller de Contes de la Biblioteca. Cada un dels contes va precedit del dibuix d’una porta, que han realitzat alumnes de l’Institut Marina, i acompanyat per una il·lustració que ha anat a càrrec de nens i nenes de les escoles de la Llagosta, de l’associació Aspayfacos i de l’escola de pintura La Estancia del Arte.

llibre 2A l’acte de presentació, hi van ser l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra; el regidor de Cultura, Mariano García; la responsable de Biblioteques públiques al Vallès Oriental, Laura Padró;  el director de la Biblioteca de la Llagosta, Ángel Fernández; i la coordinadora del projecte, Conchi Fernández. Durant la presentació del llibre, es van lliurar diversos exemplars a les autores i als alumnes dels centres educatius de la Llagosta, de l’escola de pintura La Estancia del Arte i de l’entitat Aspayfacos. A més, l’Ajuntament donarà llibres a diverses entitats solidàries del municipi com REMS, Daora, la Llagosta amb el Sàhara, Animalets, la PAH i Aspayfacos.

El llibre es va començar a treballar fa més d’un any per les alumnes del Taller de Contes, que es va iniciar el curs 2012-2013. Aleshores van tenir la necessitat de plasmar la seva obra i amb la coordinadora del Taller, Conchi Fernández, van anar seleccionant els petits contes que podrien formar part d’un llibre. Posteriorment, va sorgir la idea que fossin els infants els que posessin color al llibre, ja que les il·lustracions es poden pintar.

Publicitat

Publicitat

Més notícies