Diumenge, 19 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

El sènior femení del Joventut Handbol guanya un partit de lliga després de 19 derrotes seguides

El sènior femení del Joventut Handbol la Llagosta va guanyar el seu primer partit de lliga dissabte contra el Pau Casals per 14 a 12. Aquesta és la primera victòria del conjunt de Toni Ruiz aquesta temporada.

El sènior femení va celebrar efusivament en acabar el partit la victòria a la pista del Poliesportiu Antonio García Robledo. Les llagostenques no guanyaven un partit de lliga des del curs passat quan van superar el 7 de març l’Handbol Terrassa per 17 a 13 en la penúltima jornada de la fase regular de la Primera Catalana. Des d’aleshores, han encadenat 19 derrotes en partits oficials entre la Primera Catalana i la Copa Federació.

L’equip confia que la victòria contra el Pau Casals sigui un punt d’inflexió i doni confiança a l’equip per afrontar la resta de partits. Les llagostenques, després de 9 jornades disputades aquesta temporada, ocupen el penúltim lloc amb 2 punts. El proper partit serà el 12 de desembre a la pista del segon classificat, les Franqueses.

Pel que fa el sènior masculí, va perdre el setè partit de la temporada el cap de setmana. Els llagostencs, que són últims, van ser superats pel Sant Andreu de la Barca per 31 a 25. La propera jornada serà la setmana vinent contra el Vic al Poliesportiu Antonio García Robledo encara amb l’horari per determinar.

El filial masculí, al grup A de la Tercera Catalana, va guanyar amb comoditat contra el Poblenou C per 18 a 34. Els llagostencs ocupen el sisè lloc amb 10 punts. El proper partit de l’equip de la nostra localitat serà el 20 de desembre contra la Salle Montcada, ja que les properes dues setmanes descansen.

Publicitat

Publicitat

Més notícies