Dissabte, 18 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

El CE la Llagosta goleja el Canovelles B i segueix segon

El conjunt amateur del Club Esportiu la Llagosta va golejar dissabte per 6 a 3 el Canovelles B, un equip de la zona baixa del grup 8 de la Quarta Catalana. Els llagostencs segueixen al segon lloc i ara sumen 23 punts.

Tot i guanyar amb comoditat, la Llagosta va haver de capgirar el primer gol del Canovelles B. Al descans el resultat era ja de 2 a 1 amb els gols locals de Sebastian Ionut. A la represa, la Llagosta va marcar quatre gols consecutius mitjançant Eric Galiano, Miquel Marfà, Natxo Morales i Sebastian Ionut. A les acaballes, els visitants van maquillar el marcador amb dos gols més.

La Llagosta continua al segon lloc a 7 punts de distància del líder, la Lourdes, que té un partit més que els de la nostra localitat. Precisament, el proper rival dels llagostencs serà l’equip molletà, però el partit no es jugarà fins a la propera setmana, ja que aquesta hi ha descans de competició.

Publicitat

Publicitat

Més notícies