Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

S’inaugura a l’Institut Marina l’exposició ‘Català, llengua d’Europa’

L’exposició Català, llengua d’Europa s’ha inaugurat avui a l’Institut Marina. La mostra, del Consorci per a la Normalització Lingüística, ha estat portada a la Llagosta per l’Oficina de Català de la Llagosta i la Regidoria d’Educació. A l’acte han assistit l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra; la regidora d’Educació, Mireia Egea; i la responsable de l’Oficina de Català de la Llagosta, Rosa Maria Llunell.

Inauguració exposició català (3)A l’acte d’inauguració hi ha anat un grup de primer d’ESO de l’Institut Marina, que ha pogut veure el català com a llengua d’Europa, moderna i oberta al món en diàleg amb altres llengües. La mostra recull tota mena de dades i imatges que configuren aquesta visió en set àmbits temàtics diferents: català, llengua d’Europa, de l’ensenyament, dels mitjans de comunicació, de la cultura, del comerç i l’empresa, de l’esport i llengua digital.

La mostra podrà ser visitada fins al 14 de desembre a l’Institut Marina i, posteriorment, fins a l’11 de gener a Can Pelegrí.

Publicitat

Publicitat

Més notícies