Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

El CD la Concòrdia organitza un viatge amb aficionats per donar suport al sènior a Alcoi

El Club Deportivo la Concòrdia organitza un viatge per donar suport al sènior en el desplaçament del proper cap de setmana a Alcoi. L’equip llagostenc jugarà a la pista del Santa Rosa i el club vol comptar amb el màxim de suport de la seva afició.

L’entitat va acabar satisfeta de la primera experiència en un viatge amb autocar amb l’afició, que va tenir lloc a Elx el 24 d’octubre, i en aquesta ocasió per tornar a les terres valencianes ha llogat un altre autocar amb una quarantena de places. El viatge, d’anada i tornada dissabte , té un cost de 25 euros i inclou dos entrepans. La sortida tindrà lloc a les 6.30 h del matí. El partit es jugarà a les 19.30 h. Les valencianes ocupen el darrer lloc a la classificació, mentre que les de la Llagosta estan al quart lloc a la taula.

Per inscriure’s al viatge cal adreçar-se al correu del club (cdlaconcordia@gmail.com), a la seva pàgina de facebook o twitter. El termini per fer les reserves finalitza dijous.

Publicitat

Publicitat

Més notícies