Dijous, 25 abril 2024
13.6 C
La Llagosta

Avui es presenta a la Biblioteca el llibre Els contes són la clau. Abre tu puerta

portadaelscontessonlaclauposterlowLa Biblioteca de la Llagosta presentarà aquesta tarda el llibre Els contes són la clau. Abre tu puerta, format per 20 relats creats per les alumnes del Taller de Contes de la mateixa Biblioteca. La presentació tindrà lloc a les 19 h.

Els contes són la clau. Abre tu puerta és un projecte en el qual han participat, a més de les 20 autores dels contes, alumnes dels centres educatius de la Llagosta, de l’escola de pintura La Estancia del Arte i de l’entitat Aspayfacos.

El llibre es va començar a gestionar fa més d’un any. Les alumnes del Taller de Contes, que es va iniciar el curs 2012-2013, van tenir la necessitat de plasmar la seva obra. Amb la coordinadora del Taller, Conchi Fernández, van anar seleccionant els petits contes que podrien formar part d’un llibre.

La segona part va ser donar forma a l’obra. Les membres del Taller també fan tasques de voluntariat a la Biblioteca, acollint als escolars que fan les visites guiades, explicant contes i fent representacions o diàlegs amb els joves alumnes dels instituts. A partir d’aquí va sorgir la idea que fossin els infants els que posessin color al llibre.

Cada un dels relats va precedit del dibuix d’una porta, que han realitzat alumnes de l’Institut Marina, i acompanyat per una il·lustració que ha anat a càrrec de nens i nenes de les escoles de la Llagosta, de l’associació Aspayfacos i de l’escola de pintura La Estancia del Arte.

L’edició del llibre ha anat a càrrec de l’Ajuntament de la Llagosta. Els exemplars seran donats a diverses entitats de caràcter social de la nostra localitat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies