Dijous, 25 abril 2024
13.6 C
La Llagosta

Sonia Bocanegra rep un reconeixement de la Secretaria General de l’Esport

Sonia Bocanegra amb el seu marit i entrenador, Raúl Gracia, a l'Acte de reconeixement. Fotografia: Facebook Sonia Bocanegra.
Sonia Bocanegra amb el seu marit i entrenador, Raúl Gracia, a l’Acte de reconeixement. Fotografia: Facebook Sonia Bocanegra.

L’atleta Sonia Bocanegra ha estat guardonada per la Secretaria General de l’Esport durant la 7a edició de l’Acte de reconeixement a l’atletisme veterà català. Durant la gala, impulsada pel Consell Català de l’Esport i que va tenir lloc  dijous al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet de Barcelona, va premiar els 58 atletes veterans que durant la temporada 2014-2015 van aconseguir una medalla internacional.

Bocanegra va penjar-se aquest 2015 la medalla d’or al Campionat d’Europa de veterans en pista coberta amb Espanya en la prova de relleus dels 200 metres llisos. L’Europeu va tenir lloc a finals de març a Polònia i l’atleta llagostenca també va participar en individuals en la prova dels 60 metres, en la qual va ocupar la sisena posició, i en la dels 200 metres, amb una desena plaça. Sonia Bocanegra també va prendre part a l’agost al Campionat del Món a l’aire lliure a Lió però, degut a una lesió, no va poder lluitar per les medalles.

Durant la gala, a banda dels reconeixements als atletes veterans amb medalla, van rebre una menció especial atletes de renom com José María Sanza, que va batre dues vegades el rècord del món de llançament de martell en la categoria Màster 80, i Jesús Ángel García Bragado, que va fer el mateix en els 50 km marxa en la categoria Màster 45 a la Xina durant el Mundial absolut.

L’atleta llagostenca es troba actualment sense poder competir i tampoc entrenar degut a una lesió, tot i que confia recuperar ben aviat el bon estat de forma i preparar la temporada de 2016. Bocanegra es posa com a objectiu participar en el Campionat d’Europa en pista coberta a Ancona (Itàlia) i lluitar per una medalla. Pel que fa al Campionat del Món a l’aire Lliure de Perth (Austràlia), està en dubte que hi pugui prendre part.

Publicitat

Publicitat

Més notícies