Dijous, 25 abril 2024
11.9 C
La Llagosta

La ciutadania de la Llagosta aporta uns 4.000 quilos d’aliments al Gran Recapte

Gran Recapte 2015 (web)El Gran Recapte d’Aliments 2015 s’ha saldat a la Llagosta amb uns 4.000 quilos d’aliments recollits en un primer balanç fet per l’Ajuntament, Rems i la Iglesia Evangélica El Redentor. Els centres escolars també s’han sumat novament a la campanya solidària.

El Gran Recapte es va desenvolupar divendres i dissabte. A la nostra localitat hi havia diversos punts on fer l’aportació d’aliments. Als supermercats Caprabo, Dia i Sorli Discau, els voluntaris de Rems i de la Iglesia Evangélica El Redentor van ser els encarregats de gestionar el recapte. Un altre punt que es va sumar a la campanya va ser el Mercat Municipal.

Al llarg de la setmana, els centres educatius de la Llagosta també han promogut entre les famílies el Gran Recapte, aconseguint 400 quilos d’aliments. La plantilla de l’empresa Lékué també se suma al Gran Recapte i està fent durant aquests dies la seva aportació.

Antonia Illescas, regidora de Solidaritat i Cooperació, ha volgut agrair “especialment a la ciutadania les seves aportacions” i ha destacat la tasca del voluntariat durant els dos dies del Gran Recapte.

Publicitat

Publicitat

Més notícies