Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

Els àrbitres han estat decisius aquesta tarda en la derrota de la Concòrdia

IMG_0861[1]El sènior del Club Deportivo la Concòrdia ha perdut aquesta tarda a casa per 3 a 4 contra el Ciutat de Torrent en un partit marcat clarament per l’arbitratge. Els col·legiats han xiulat descaradament en contra del conjunt llagostenc.

Les de Tati Torres han fet tot el possible per guanyar, però s’han trobat davant un bon equip, el Ciutat de Torrent, i dos àrbitres lamentables que s’han oblidat de xiular les faltes a favor de les locals.

Al minut 3, Sandra ha enviat una pilota al pal. Avui, la Concòrdia tampoc no ha tingut sort i ha estavellat quatre pilotes contra els pals visitants. Paula ha fet l’1 a 0 al minut 11. El Ciutat de Torrent ha tingut les seves opcions, però Mónica Utrilla ha estat molt bé a la porteria local i ha realitzat grans intervencions.

Gairebé al final de la primera part, els col·legiats han decidit que la Concòrdia no podia guanyar el partit i han expulsat Cris de forma injusta. El Ciutat de Torrent ha aprofitat l’avantatge numèric momentani per empatar al començament de la segona part i, de seguida, ha fet l’1 a 2.

La Concòrdia ha reaccionat i Estefa, primer, i Sandra, després, han estavellat dos xuts al pal. El Ciutat de Torrent ha marcat l’1 a 3 en una contra molt ràpida. Sònia Ancosta ha xutat novament contra el pal i les visitants han fet l’1 a 4 en un potent remat des de lluny.

Les locals han intentat la remuntada i han lluitat fins al final. Estefa ha fet el 2 a 4 i Sonia Blanco, el 3 a 4. Només faltaven 50 segons per al final i la Concòrdia no ha tingut temps per empatar. Les locals estrenaven avui el lideratge i els àrbitres no han volgut que el mantingués una jornada més. A més, els col·legiats no han permès a la premsa gràfica fer la seva feina i no han autoritzat que es fessin fotografies a la pista durant el partit, en una decisió insòlita. Les fotografies del partit s’han hagut de fer des de la graderia.

El proper cap de setmana, la Concòrdia jugarà a la pista del Santa Rosa.

Publicitat

1 COMENTARI

  1. Es muy fácil culpar el arbitraje de una derrota. Lo cierto es que las jugadores no estuvieron acertadas y se dedicaron más a protestar que a pelear por la victoria. Desde mi punto de vista el partido no estuvo marcado por el arbitraje, aunque sí que es un buen modo de ocultar algunas de las deficiencias que tuvieron las locales durante el partido.

Comentaris tancats

Publicitat

Més notícies