Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

Nova edició del Gran Recapte d’Aliments a la Llagosta

Imatge del Gran Recapte d'aquest matí.
Imatge del Gran Recapte d’aquest matí.

La Llagosta se suma novament al Gran Recapte d’Aliments promogut pel Banc dels Aliments de Catalunya i coordinat a la Llagosta per l’Ajuntament, Rems i la Iglesia Evangélica El Redentor. Entre avui i demà dissabte, la ciutadania podrà fer les seves aportacions al Mercat Municipal i als supermercats Caprabo, Dia i Sorli Discau.

Els productes que es recomana portar són llegums, arròs, pasta seca, oli, llet, llaunes de conserva de peix i aliments infantils.

Com l’any passat, el Mercat Municipal i els centres educatius de la nostra localitat han estat recollint aliments al llarg d’aquesta setmana que se sumaran als que es reuneixin entre avui i demà. Totes les donacions s’entregaran en els propers dies a famílies necessitades de la nostra localitat.

Des de Rems, es fa una crida per aconseguir voluntaris que vulguin col·laborar en la recollida d’aliments, Qualsevol persona es pot adreçar als supermercats on es fa el Gran Recapte per ajudar amb aquesta iniciativa solidària.

A la Llagosta, l’any passat es van recollir més de 4.100 quilos d’aliments. A aquesta quantitat cal sumar altres 1.000 quilos aportats per la plantilla de l’empresa Lékué.

Publicitat

Publicitat

Més notícies