Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

El Casal d’Avis clourà diumenge els actes de la Setmana Cultural

avis 030
La Alegría de Vivir assajant l’actuació de play-back

El Casal d’Avis clausura aquest diumenge els actes de la Setmana Cultural, que es desenvolupa des de dilluns.

Cada dia, excepte el dijous, s’han ofert activitats variades a la gent gran de la Llagosta. Dilluns, l’equipament va rebre la visita del metge i criminòleg Eduardo Rojas, que va fer una xerrada sobre les emocions. Dimarts, el grup va visitar l’exposició del Caixafòrum Dibuixant Versailles. Charles Le Brun. Un audició de peces orquestrals amb te i pastes va ocupar la tarda de dimecres. Avui, divendres, els participants han anat al Museu de Música de Barcelona per conèixer el gamelan, un conjunt instrumental de percussió tradicional d’Indonèsia.

Els actes de cloenda, i en els quals s’espera més participació, tindran lloc aquest cap de setmana. Demà dissabte, els membres del grup La Alegría de Vivir oferiran, a partir de les 17.30 h, una actuació de play-back amb cançons de copla i flamenc. Tot seguit, els socis i sòcies de l’Agrupación de Jubilados y Pensionistas faran un número de cant flamenc en directe. Diumenge, a les 17 h, la música amb ball en directe a càrrec de l’artista Miguel Àngel posarà el punt i final a la Setmana Cultural.

Publicitat

Publicitat

Més notícies