El Consistori celebra avui el ple ordinari del mes de novembre

0
79

ple octubre 2015 005L’Ajuntament de la Llagosta celebra aquesta tarda el ple ordinari corresponent al mes de novembre. La sessió servirà per aprovar el manifest institucional del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones. La sessió començarà, com és habitual, a les 19 h.

Entre els punts de l’ordre del dia destaquen alguns de caràcter econòmic. Des de la Regidoria d’Economia i Hisenda, es donarà compte dels diversos informes de morositat, pagaments a proveïdors, moviments de tresoreria i altres dades dels comptes municipals per donar compliment a la Llei d’estabilitat pressupostària.

A més d’unes modificacions pressupostàries, també se sotmetrà a aprovació incloure en el pressupost del 2105 una factura, per un valor de 64.000 euros, de l’empresa SERSA, concessionària del servei de recollida de residus i de la neteja viària, que no es va comptabilitzar als comptes del 2014.

A l’apartat de mocions, Alcaldia presentarà un document de suport per exigir una nova llei reguladora del dret a l’habitatge que substitueixi l’actual i que cobreixi les mesures de mínims per fer front a l’emergència habitacional i energètica. La moció és una iniciativa de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de la Llagosta.

El ple ordinari del mes de novembre acabarà amb l’habitual torn de precs i preguntes. La sessió començarà a les 19 h i serà retransmesa en directe per Ràdio la Llagosta, emissora municipal.

Publicitat