Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

El Consistori celebra avui el ple ordinari del mes de novembre

ple octubre 2015 005L’Ajuntament de la Llagosta celebra aquesta tarda el ple ordinari corresponent al mes de novembre. La sessió servirà per aprovar el manifest institucional del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones. La sessió començarà, com és habitual, a les 19 h.

Entre els punts de l’ordre del dia destaquen alguns de caràcter econòmic. Des de la Regidoria d’Economia i Hisenda, es donarà compte dels diversos informes de morositat, pagaments a proveïdors, moviments de tresoreria i altres dades dels comptes municipals per donar compliment a la Llei d’estabilitat pressupostària.

A més d’unes modificacions pressupostàries, també se sotmetrà a aprovació incloure en el pressupost del 2105 una factura, per un valor de 64.000 euros, de l’empresa SERSA, concessionària del servei de recollida de residus i de la neteja viària, que no es va comptabilitzar als comptes del 2014.

A l’apartat de mocions, Alcaldia presentarà un document de suport per exigir una nova llei reguladora del dret a l’habitatge que substitueixi l’actual i que cobreixi les mesures de mínims per fer front a l’emergència habitacional i energètica. La moció és una iniciativa de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de la Llagosta.

El ple ordinari del mes de novembre acabarà amb l’habitual torn de precs i preguntes. La sessió començarà a les 19 h i serà retransmesa en directe per Ràdio la Llagosta, emissora municipal.

Publicitat

Publicitat

Més notícies