Divendres, 24 maig 2024
16.4 C
La Llagosta

Els Mossos d’Esquadra posen en marxa un operatiu per evitar robatoris a les persones grans

Coincidint amb el període del cobrament de la paga extra dels pensionistes i jubilats, els Mossos d’Esquadra inicien una nova campanya per evitar que les persones grans siguin objecte de robatoris quan vagin als bancs a treure diners.

La campanya, que porta per nom Vetus, té dues fases. Fins avui, l’Oficina de relacions amb la comunitat s’ha dedicat a fer difusió de la mateixa i conscienciar la població més afectada. Ara, comença la fase operativa, amb més presència policial tant d’uniforme com de paisà a prop de les entitats financeres.

Els Mossos d’Esquadra demanen a les persones grans que tinguin la màxima precaució quan retirin els diners del banc tant dels caixers com de les mateixes oficines. Davant de qualsevol sospita, es recomana als ciutadans que es posin en contacte amb els Mossos d’Esquadra trucant al telèfon 112.

Publicitat

Publicitat

Més notícies