Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

El Vallag guanya el Llavaneres i se situa al primer lloc

El sènior de l’Handbol Club Vallag s’ha situat al primer lloc del grup A de la Tercera Catalana. Els llagostencs van guanyar dissabte per un clar 38 a 16 contra el Llavaneres al Poliesportiu Antonio García Robledo.

El Vallag, amb un partit menys, encapçala la classificació amb 13 punts, els mateixos que té el Parets B, però el conjunt de la nostra localitat té una millor diferència de gols. Els de la nostra localitat són els únics que encara no han perdut cap partit del seu grup aquesta temporada i tant sols han cedit un empat.

Precisament, aquest cap de setmana s’enfrontaran els dos primers classificats. El Vallag visitarà la pista del Parets B diumenge a un quart de deu del matí.

Publicitat

Publicitat

Més notícies