Divendres, 24 maig 2024
16.4 C
La Llagosta

El Joventut Handbol suma el segon empat però baixa fins a l’últim lloc

El primer equip masculí del Joventut Handbol la Llagosta va sumar diumenge el segon empat de la temporada al grup B de la Segona Catalana. Els llagostencs van aconseguir 1 punt a la pista del Ripollet en empatar a 25 gols.

L’equip de Xavier Canalejas va trencar aquesta jornada una dinàmica de quatre derrotes consecutives. Tot i això, el conjunt es veu al darrer lloc de la classificació amb 2 punts degut a la victòria del que fins aleshores ocupava l’últim lloc, el Sant Martí Adrinanenc C, que va guanyar contra les Franqueses per 40 a 34. El proper partit del primer equip del Joventut Handbol la Llagosta serà diumenge a la pista del tercer classificat, el Sant Andreu de la Barca, que suma 13 punts i lluita pel liderat del grup.

El segon equip masculí va guanyar contra el Tarragona per 39 a 27 diumenge. Els llagostencs pugen fins al sisè lloc amb 8 punts a la Tercera Catalana. El proper partit de l’equip de la nostra localitat serà dissabte a la pista del Poblenou C, que ocupa l’antepenúltim lloc amb 4 punts.

El sènior femení, al grup C de la Primera Catalana, va sumar la vuitena derrota de la temporada. Les llagostenques van perdre 12 a 30 contra el Llavaneres i segueixen al darrer lloc de la classificació. Dissabte reben el Pau Casals, que ocupa l’antepenúltim lloc amb una victòria. El partit tindrà lloc al Poliesportiu Antonio García Robledo a les 19.30 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies