Dimarts, 16 juliol 2024
24.4 C
La Llagosta

Escorcolls a la Llagosta en el marc d’un operatiu antidroga

Els Mossos d’Esquadra han registrat aquesta matinada un habitatge a la Llagosta en el marc d’un operatiu antidroga que s’ha dut a terme a catorze poblacions catalanes. Per ara, es desconeix si, en concret, al pis de la nostra localitat s’han trobat substàncies estupefaents o si s’ha efectuat alguna detenció.

L’operatiu policial ha acabat amb 71 escorcolls, 83 detencions i, a més de droga i armes curtes i llargues, s’han confiscat 60.000 euros en efectiu.

L’acció antidroga s’ha fet principalment a Sant Adrià i al barri de Sant Martí de Barcelona. També s’ha actuat a la Llagosta, Badalona, Ripollet, Palau-solità i Plegamans, Vacarisses, l’Hospitalet de Llobregat, Sant Boi, el Prat de Llobregat, Viladecans, Igualada i Tarragona.

La investigació es va iniciar a finals del 2014, quan la policia va detectar un increment de punts de venda de droga, sobretot de cocaïna i heroïna, als barris de Besòs, a Barcelona, i de la Mina, a Sant Adrià de Besòs. Els jutjats d’instrucció número 3 i 4 de Badalona són els encarregats de portar el cas.

Publicitat

Publicitat

Més notícies