Dissabte, 20 juliol 2024
26.4 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense guanya per la mínima contra el Teià Futbol Cinc

lagostense teiaEl primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense va guanyar dissabte contra el Teià Futbol Cinc per 2 a 1. Els llagostencs continuen al segon lloc del grup B de la Primera Nacional Catalana i mantenen la diferència de 3 punts respecte al líder, el Porqueres, que suma els partits per victòries després de 8 jornades.

La Unión Llagostense va dominar el joc i l’electrònic. Els de José Manuel Poyato van avançar-se mitjançant David Martín, però poc després van empatar els visitants. Abans del descans, David Soria va fer el definitiu 2 a 1. A la represa, el Teià Futbol Cinc va intentar sense èxit fer l’empat.

El següent partit de la Unión Llagostense tornarà a ser al CEM El Turó. Els llagostencs reben el Lloret Esportiu dissabte a les 19 h. El Lloret ocupa el vuitè lloc amb 9 punts i ve d’empatar a la seva pista contra el Granollers (1-1).

Per la seva part, el filial, que juga al grup A de la Primera Territorial, va descansar el cap de setmana. Els d’Alberto Gil reprendran la competició diumenge contra el Lloret Esportiu B a les 12 h al CEM El Turó. Els llagostencs ocupen el cinquè lloc amb 12 punts en cinc partits, mentre que el Lloret B és sisè amb 10 punts en 7 partits.

Publicitat

Publicitat

Més notícies