El FS Unión Llagostense guanya per la mínima contra el Teià Futbol Cinc

0
138

lagostense teiaEl primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense va guanyar dissabte contra el Teià Futbol Cinc per 2 a 1. Els llagostencs continuen al segon lloc del grup B de la Primera Nacional Catalana i mantenen la diferència de 3 punts respecte al líder, el Porqueres, que suma els partits per victòries després de 8 jornades.

La Unión Llagostense va dominar el joc i l’electrònic. Els de José Manuel Poyato van avançar-se mitjançant David Martín, però poc després van empatar els visitants. Abans del descans, David Soria va fer el definitiu 2 a 1. A la represa, el Teià Futbol Cinc va intentar sense èxit fer l’empat.

El següent partit de la Unión Llagostense tornarà a ser al CEM El Turó. Els llagostencs reben el Lloret Esportiu dissabte a les 19 h. El Lloret ocupa el vuitè lloc amb 9 punts i ve d’empatar a la seva pista contra el Granollers (1-1).

Per la seva part, el filial, que juga al grup A de la Primera Territorial, va descansar el cap de setmana. Els d’Alberto Gil reprendran la competició diumenge contra el Lloret Esportiu B a les 12 h al CEM El Turó. Els llagostencs ocupen el cinquè lloc amb 12 punts en cinc partits, mentre que el Lloret B és sisè amb 10 punts en 7 partits.

Publicitat