Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

El conjunt sènior del CD la Concòrdia és el nou líder

IMG_0413El sènior del Club Deportivo la Concòrdia s’ha situat líder de forma provisional al grup 2 de la Segona Divisió Nacional després de guanyar ahir per 1 a 5 el Club Natació Caldes. El fins ara primer classificat, el Joventut Elx, no va jugar el cap de setmana perquè el Centelles no es va presentar a la seva pista, mentre que el segon, el San Isidro, va empatar a quatre amb el Vallirana.

La Concòrdia va fer un partit molt complet i va reaccionar molt bé al fet que el Club Natació Caldes s’avancés al marcador. El gol de l’empat no va trigar a arribar. El domini llagostenc es va traduir en un resultat d’1 a 4 al descans amb tres gols d’Estefa i un d’Esther. A la segona part, la Concòrdia es va relaxar i només va marcar un gol, obra de Laia.

El conjunt llagostenc és líder amb 17 punts, empatat amb el Joventut Elx, que ha jugat un partit menys. També tenen un partit pendent el tercer classificat, el San Isidro, que suma 16 punts, i el quart, el Ciutat de Torrent, amb 15. Dissabte, l’equip que entrena Tati Torres rebrà la visita del Ciutat de Torrent.

D’altra banda, les jugadores Sonia Blanco i Laia Martínez participaran aquest vespre en un entrenament de la selecció catalana sub-21 a Cornellà. Paula Jiménez va prendre part ahir en una sessió preparatòria de la selecció comarcal juvenil i Sira Calleja i Marta Vizcaíno, de la cadet.

Publicitat

Publicitat

Més notícies