Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

L’ACIS sortejarà 750 euros en vals de compra durant la campanya de Nadal

acis campanya nadal 2015L’Associació de Comerciants i Serveis (ACIS)  de la Llagosta inicia avui la seva campanya de Nadal. Els membres de l’entitat sortejaran entre els seus clients vals de compra per un valor de 750 euros.

L’ACIS ha preparat un total de cinc sortejos, que es faran tots el dimecres del mes de desembre. Cada un dels dies hi haurà un únic premi de 150 euros en vals de 25 euros. D’aquesta manera, els comerciants volen ajudar als consumidors locals a realitzar les seves compres de Nadal. Les persones guanyadores dels vals podran fer-los servir a la cinquantena d’establiments adherits a la campanya de l’ACIS. El seu president, Jaime Carretero, ha dit que, a més de potenciar el comerç local, volen “ajudar els seus clients a fer alguna compra més a la Llagosta”.

L’ACIS farà l’extracció de les paperetes durant la reunió de la seva junta. Cada dimecres les paperetes seran d’un color diferent i les guanyadores es faran públiques a través de la pàgina de Facebook de l’entitat. A més, l’ACIS es posarà en contacte directament amb cada una de les persones guanyadores.

Publicitat

Publicitat

Més notícies