Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

L’Associació de Veïns de la plaça de Pere IV exposa una mostra de modelisme naval

L’Associació de Veïns de la plaça de Pere IV exposa fins a finals de novembre una mostra de modelisme naval. L’autor de l’exposició és un veí de la mateixa plaça, Carlos Mestre, de 70 anys, que és un aficionat dels vaixells.

La mostra consta de vuit vaixells de fusta a petita escala. Es poden veure diferents models com embarcacions de vela, de pesca tradicionals de Catalunya o Mallorca, iots i canoes. L’exposició està instal·lada al local de l’Associació de Veïns de la plaça de Pere IV, als baixos del número 2 de la mateixa plaça, i es pot visitar gratuïtament de dilluns a divendres de les sis a les vuit de la tarda.

A causa de la bona acollida de la mostra, Carlos Mestre iniciarà un taller de marqueteria a partir del desembre amb sessions cada dimarts i dijous a la tarda. Les inscripcions per al nou taller estan obertes i per inscriure’s cal adreçar-se al mateix local de la plaça de Pere IV.

Publicitat

Publicitat

Més notícies