Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

El Viejas Glorias tindrà jornada de descans després d’empatar contra el Llano

El Club Deportivo Viejas Glorias va sumar el cap de setmana passat el tercer empat de la temporada, segon consecutiu. Els de la nostra localitat van sortir del camp del Llano amb un marcador final de 2 a 2.

L’equip entrenat per Julio Giménez va dominar clarament el partit, sobretot durant la primera part. El primer gol va arribar després d’una gran jugada de Busi. El Llano aconseguia marcar el gol de l’empat gràcies a un penal. Abans del descans, els locals feien el 2 a 1 aprofitant-se d’una errada del Viejas Glorias. A la represa, els llagostencs van continuar dominant, però sense crear tantes ocasions de gol com al primer temps. Valero aconseguia el segon gol del Viejas Glorias, que servia per endur-se un punt del camp del Llano.

El conjunt de la nostra localitat baixa un lloc a la taula i ara és quart amb 18 punts. El líder de la competició és el Raudo y veloz, que en té 20. El proper cap de setmana els llagostencs tindran jornada de descans.

Publicitat

Publicitat

Més notícies