Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

El Casal d’Avis celebrarà la seva setmana cultural del 23 al 29 de novembre

Dilluns, començaran les activitats de la Setmana Cultural del Casal d’Avis. Xerrades, sortides, música i balls formen part de la programació preparada per a aquest any, que es desenvoluparà fins al diumenge 29 de novembre.

La Setmana Cultural del Casal d’Avis s’inaugurarà amb una xerrada sobre estereotips i emocions de la gent gran. Dilluns, a partir de dos quarts de sis, el metge i criminòleg Eduardo Rojas impartirà la conferència Emocions: cervesa o xocolata, en la qual es parlarà de la química de l’amor. Rojas és voluntari de la Federació d’Associacions de Gent Gran de Catalunya.

Per al dimarts 24 de novembre, hi ha programada una visita guiada a l’exposició del Caixafòrum Dibuixar Versalles. Charles Le Brun. La mostra serveix per conèixer com era la vida al Palau de Versalles en temps de l’absolutista Lluís XIV, el Rei Sol.

El gimnàs del Casal acollirà dimecres un te musical. A dos quarts de sis, hi haurà una audició de peces musicals orquestrals acompanyada de te i pastes.

El divendres 26 es farà la segona sortida de la Setmana Cultural. En aquesta ocasió es visitarà el Museu de Música de Barcelona. Els participants podran veure l’exposició Voleu tocar el gamelan? El gamelan és un conjunt instrumental indonesi tradicional, format per diversos instruments de percussió.

Dissabte, socis i sòcies de l’Agrupació de Jubilats i Pensionistes oferiran, a partir de dos quarts de sis de la tarda, una actuació de play-back i cant flamenc en directe.

El darrer dia de la Setmana Cultural hi haurà ball amb música en directe a càrrec de Miguel Ángel. L’acte començarà a les cinc de la tarda.

Publicitat

Publicitat

Més notícies