Dimarts, 28 novembre 2023
13.3 C
La Llagosta

Els escolars de la Llagosta visiten la mostra “Escoles d’altres mons”, de Kim Manresa

visites Escoles d'altres mons (11)Els escolars de la nostra localitat estan passant aquests dies pel Centre Cultural per visitar l’exposició Escoles d’altres mons. La mostra del fotògraf Kim Manresa forma part de les activitats que ha preparat l’Ajuntament de la Llagosta per commemorar el Dia Internacional dels Drets dels Infants, que s’escau el proper 20 de novembre.

Avui ha estat el torn de l’alumnat de quart de Primària de l’Escola SAFA. Durant una estona, la tècnica municipal d’educació de l’Ajuntament de la Llagosta, Marisa Alonso, ha anat comentat les fotografies de l’exposició.

La mostra porta a reflexionar al voltant del dret de totes les persones a l’educació i l’exigència que aquesta sigui una prioritat de les administracions públiques i dels organismes internacionals. Les visites Escoles d'altres mons (17)fotografies, realitzades fa més de deu anys, mantenen la seva vigència i mostren la realitat educativa arreu del món.

Per l’exposició han passat o passaran escolars de tots els centres de Primària de la nostra localitat, de l’Institut Marina, de la Balmes i de l’Escola d’Adults. En finalitzar la visita, cada un dels grups fa un petit treball sobre el que els ha semblat la mostra i la imatge que més els ha impactat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies