Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

El CE la Llagosta guanya el Lliçà d’Amunt B i es manté al segon lloc

El conjunt amateur del Club Esportiu la Llagosta va superar dissabte el Lliçà d’Amunt B per 1 a 3. Amb la victòria el conjunt de la nostra localitat suma 20 punts i segueix al segon lloc del grup 8 de la Quarta Catalana. El primer classificat és la Lourdes amb 24 punts.

Els llagostencs van superar amb més dificultats de les habituals un conjunt de la zona baixa de la classificació que tan sols suma 1 punt. Els gols no van arribar fins a la segona meitat. Daniel Mola va inaugurar el marcador al minut 54, però els locals van empatar tres minuts més tard. A partir d’aquí, el joc llagostenc va millorar i al minut 71 Daniel Mola, que s’estrenava com a extrem, marcava el segon gol dels llagostencs. L’1 a 3 va arribar poc després, al minut 75, i el va marcar Sebastian Ionut Raduta.

La Llagosta descansarà la propera jornada i no tornarà a competir a la lliga fins al 28 de novembre al Camp Municipal Joan Gelabert contra el Canovelles B.

Publicitat

Publicitat

Més notícies