Divendres, 24 maig 2024
16.4 C
La Llagosta

Una representació dels Fondistes de la Llagosta participa a la Cursa Trinidad Alfonso de València

Una delegació del Club Esportiu Fondistes de la Llagosta es va traslladar el cap de setmana fins a València per participar en la Cursa Trinidad Alfonso. Onze van prendre part en la prova de 10 quilòmetres i un en la marató.

Els membres del club llagostenc van marxar dissabte i van fer nit a València. Diumenge van fer la cursa al matí i van tornar a la Llagosta a la nit. D’entre els llagostencs que van viatjar només va participar en la Marató José Novo, que és un habitual de les curses de fons. El llagostenc va fer un temps de 3 hores, 30 minuts i 35 segons. Novo va acabar la cursa al lloc 317 de la seva categoria veterà D i el 4.300 de la general. El guanyador va ser el kenià John Mwangangi, que amb un temps de 2 hores, 6 minuts i 13 segons va establir el rècord de la prova i d’una marató estatal.

Pel que fa a la cursa de 10 quilòmetres, els millors llagostencs van ser Gerard Bartalot i Francisco Sánchez. Alguns representants de la nostra localitat van creuar la línia de meta amb la bandera de la Llagosta. El club estudia fer més sortides de cara al 2016.

Publicitat

Publicitat

Més notícies