Dijous, 18 abril 2024
15.8 C

Una representació dels Fondistes de la Llagosta participa a la Cursa Trinidad Alfonso de València

Una delegació del Club Esportiu Fondistes de la Llagosta es va traslladar el cap de setmana fins a València per participar en la Cursa Trinidad Alfonso. Onze van prendre part en la prova de 10 quilòmetres i un en la marató.

Els membres del club llagostenc van marxar dissabte i van fer nit a València. Diumenge van fer la cursa al matí i van tornar a la Llagosta a la nit. D’entre els llagostencs que van viatjar només va participar en la Marató José Novo, que és un habitual de les curses de fons. El llagostenc va fer un temps de 3 hores, 30 minuts i 35 segons. Novo va acabar la cursa al lloc 317 de la seva categoria veterà D i el 4.300 de la general. El guanyador va ser el kenià John Mwangangi, que amb un temps de 2 hores, 6 minuts i 13 segons va establir el rècord de la prova i d’una marató estatal.

Pel que fa a la cursa de 10 quilòmetres, els millors llagostencs van ser Gerard Bartalot i Francisco Sánchez. Alguns representants de la nostra localitat van creuar la línia de meta amb la bandera de la Llagosta. El club estudia fer més sortides de cara al 2016.