Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

La Llagosta es concentra per condemnar els atemptats de París

concentració paris 020Desenes de persones s’han concentrat aquesta tarda a les 19 h davant de l’Ajuntament de la Llagosta per condemnar els atemptats de París de divendres a la nit.

Durant la concentració, que havia estat convocada pel consistori, s’han fet cinc minuts de silenci amb el Cant dels Ocells i el repic de campanes de l’església de Sant Josep de fons.

A banda de la ciutadania, a l’acte hi han assistit l’alcalde la Llagosta, Óscar Sierra, els regidors i regidores de l’Ajuntament, així com el president i membres de la Comunitat Islàmica de la Llagosta. També estaven convidades a sumar-s’hi la resta d’entitats confessionals i les associacions de tot tipus de la nostra localitat.

Les banderes de l’edifici consistorial onegen a mig pal en senyal de dol per les 132 víctimes mortals i les gairebé 200 persones ferides que fins ara han causat els set atacs terroristes perpetrats a la capital francesa.

L’alcalde i regidors i regidores de l’Ajuntament de la Llagosta ja van fer dissabte al migdia uns minuts de silenci a la porta del Consistori en solidaritat amb les víctimes dels atacs terroristes.

La gran majoria de consistoris catalans han fet concentracions aquesta tarda per mostrar el rebuig a la violència i en defensa de les llibertats i valors democràtics. La convocatòria ha estat impulsada per la Federació de Municipis de Catalunya i l’Associació Catalana de Municipis.

Publicitat

Publicitat

Més notícies